NEŠTO RAZMIŠLJAM ...

"... Osećam da do sad sve je bilo šala
moga srca vrela,
da još nikom nisam svoju ljubav dala
koliko bih mogla i koliko htela.

Da ima u meni cela nežna plima
reči nerečeni',
da bih srce mogla poklanjati svima
i da ipak mnogo ostane ga meni."

Desanka Maksimović

Bazen

razmisljanka | 17 Decembar, 2011 20:58

Direktor jedne kompanije organizovao je na svom posedu zabavu za svoje izvršioce. Iza vile nalazio se najveći bazen koji je iko od njih video. Međutim, bazen je bio pun gladnih aligatora.

Direktor je rekao: "Mislim da se zaposleni mogu meriti po hrabrosti. Ja sam danas ovo što sam, zahvaljujući hrabrosti. Dakle, ovo je izazov za sve vas. Ko ima hrabrosti da skoči u bazen, pliva među ovim aligatorima i stigne do drugog kraja? Oni koji to urade, dobiće sve što požele - novac, posede, nakit, šta god hoće!"

Svi zaposleni su se nasmejali na ovu okrutnu ponudu i nastavili da prate direktora. Iznenada začuše glasno pljuskanje. Svi su se okrenuli i videli da je HR menadžer u bazenu i da pliva boreći se za svoj život.

On je zaobilazio aligatore, s leve strane, s desne strane i nekako uspeo da dopliva do ivice bazena. Izašao je trenutak pre nego što je ogroman aligator ščepao njegove cvipele.

Zaprepašćeni direktor je rekao: "Vi ste neverovatni! Tako nešto nisam video nikada u životu. Recite mi šta mogu da učinim za vas."

Jedva došavši do daha, menadžer ga je pogledao i rekao: "Možete li mi reći ko me je gurnuo u bazen?"

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb